Recensies

5/5

Debbie Scholtes

Gouden greep

Omdat de laptop die ik van een kennis heb mogen overnemen een storend geluid maakte ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem. Zo kwam ik via een korte zoektocht op het internet uit bij Boon ICT. Alhoewel de heer Boon op afstand al mogelijke oplossingen voor het probleem aandroeg bleek nader onderzoek noodzakelijk. De heer Boon heeft de laptop onderzocht en kwam tot de conclusie dat er een aansluiting binnenin de laptop het geluid veroorzaakte. Dit probleem heeft hij snel en vakkundig verholpen. Daarbij heeft hij -omdat de laptop al een tijdje stil lag – gelijk de noodzakelijke updates voor mij uitgevoerd en mij van advies voorzien hoe ik het gebruik van de laptop kan optimaliseren.

De laptop heb ik overgenomen om van daaruit mijn bedrijf te gaan opstarten en ook daarvoor heeft de heer Boon me hele waardevolle tips meegegeven. Kortom een heel kundig en vriendelijke man waar je echt iets aan hebt. Boon ICT staat vanaf nu bij mij onder een snelkeuzetoets als het aankomt op computerproblemen en hulp bij allerlei digitale uitdagingen waar je als (startend) ondernemer tegenaan loopt.

Graag tot ziens!

5/5

Meijer

Ik heb Ed Boon van ‘Boon ICT’ in mei 2018, toen wij thuis problemen hadden met de internetverbinding en onze Sonos apparatuur, ingehuurd. Was hem op het spoor gekomen via een kleine advertentie in de weekkrant van Voorburg.

Al snel na binnenkomst had hij de oorzaak van beide problemen getraceerd en de problemen verholpen. Vervolgens vertelde ik hem dat wij een aantal maanden daarvóór bij Ziggo ons abonnement hadden uitgebreid met digitale tv voor op onze slaapkamer, maar dat de “technicus” van Ziggo bij ons thuis had vastgesteld dat één en ander pas (goed) kon werken wanneer wij de kabel, die van beneden naar boven liep zouden vervangen door een betere kabel. De heer Boon gaf aan dat hij twijfelde of de kabel wel het probleem was en vroeg of hij hier even naar mocht kijken. In no time stelde hij vast dat het apparaat voor de digitale tv prima kon werken met de kabel die er lag en dat hij desgewenst de installatie wilde verzorgen. Ook dit was in no time gebeurd en werkt tot op de dag van vandaag prima. Onlangs hebben wij hem weer ingehuurd, dit maal voor het ophangen en installeren van een nieuwe tv in de woonkamer. Ook hier zijn wij uitermate tevreden over. Ed Boon weet niet alleen alles van techniek, maar is ook een uitermate precieze/nette werker met goede ideeën, iemand die je zeker niet de duurste spullen zal aanbieden wanneer tegen een aanmerkelijk lagere prijs een ander product dezelfde (of zelfs betere) kwaliteit biedt.

Zijn uurtarief is zonder meer scherp als je ziet wat je ervoor krijgt en in zijn factuur geeft hij zeer nauwkeurig aan wat hij gedaan heeft en hoe lang hij hiermee bezig is geweest.

Kortom, iemand die ik iedereen met ict- of andere technische problemen (van welke aard dan ook) van harte kan aanbevelen!

5/5

Thoma

Heel erg tevreden ben ik over het werk van Ed Boon. Hij is erg kundig, blijft rustig en legt duidelijk alles uit waar hij mee bezig is en wat hij tegenkomt. Zeker voor een digibeet als ik een welkome ervaring, was ik erg blij mee.

Ik dacht dat mijn computer was opgegeven, maar Ed Boon zegt dat hij nog zeker 2 jaar mee kan. Dus voorlopig kan ik weer met plezier achter mijn computer. Ik was heel blij met zijn hulp en uitleg. Daarom beveel ik hem graag aan bij andere mensen.

 

5/5

Slaman

De heer Boon snapt de problemen, komt met realistische oplossingen en blijft bovenal rustig……….. daar waar een leek als ik nog wel eens in de computerstress dreigt te schieten als er dingen mis gaan……….
Prima service en prettige communiatie.

5/5

A Ossendrijver

Mijn computer was kapot ik las een advertentie in het Krantje en had er een goed gevoel bij.
Meneer Boon heeft mijn computer weer aan het werken gekregen .Ik kan deze meneer Boon aanbevelen heel goed werk geleverd.Als er weer iets is zal ik zeker een beroep op hem doen.

5/5

Hetty Bonte

Ik ben zeer tevreden over de service en het resultaat. Ed Boon is heel klantvriendelijk en heeft veel extra’s gedaan. Onze computer doet het weer super!

5/5

P.Bouman

Ik ben zeer tevreden met de hulp die ik kreeg bij het oplossen van mijn probleem die ik had op de computer en de prijs vond ik ook redelijk.

5/5

J.van der Boon

het was een fijne ervaring om te constateren dat ik nu eindelijk een kundig iemand had gevonden om mij als volkomen leek door de problemen heen te helpen. en dan ook nog tegen een wel zeer schappelijk tarief. ik kan dan ook niet anders doen dan de heer Boon van harte bij u aanbevelen. het feit dat hij zelfs bij u thuis komt en daar geen voorrijkosten voor berekent acht ik zelfs zeldzaam te zijn in deze tijd.

5/5

J.C.A.Carlquist

Daags na mijn eerste telefonisch contact en info over mijn probleem kwam de hr.Boon bij mij thuis langs. Na zijn beoordeling/analyse van ongeveer één uur heeft hij mijn PC mee naar huis genomen met de afspraak dat ik de volgende dag de PC weer bij hem thuis kon komen ophalen, gerepareerd of met een advies over verdere behandeling. Ook kreeg ik een opgave van de kosten. Die dag erna was mijn PC, na vervanging van een (ook terug gegeven)onderdeel, weer helemaal in orde(!!). Maar vooral de wijze waarop de hr.Boon mij heeft geïnformeerd over zijn analyse en de uitvoering daarvan, is zeer positief door mij beoordeeld. Nogmaals bedankt.

4.5/5

Elise

We zijn zeer tevreden over het werk van Ed Boon. Hij is kundig en heeft de kennis in huis om onze laptop weer te laten functioneren en beter te laten werken dan daarvoor, maar hij is ook betrokken en klantgericht.
We hebben zelf geen prijsopgave vooraf gegeven, maar vinden de rekening zeer acceptabel voor het werk dat heeft plaatsgevonden.
We hopen dat onze computer het voorlopig gewoon blijft doen, maar weten Ed Boon te vinden als we problemen hebben.

4.5/5

Dhr Zwanenburg ( hekwerk Katwijk )

Met de firma Boon ict is goed samen te werken
komt ze afspraken na , geeft goed uitleg enz
inmidels al 2 st HP pro besteld omdat ik daar zeer tevreden over bent.

4.5/5

Just Kerckhoff

Ed Boon gevonden via lokale krant. Hij kon betrekkelijk snel langs komen. Heeft mijn PC problemen snel en adequaat ogelost. Daarnaast ongevraagd waardevolle adviezen gegeven.

5/5

chris snijders

Eindelijk heb ik hem gevonden. De heer Boon, ict specialist. Correct, afspraakbewust en sympathiek. maar bovenal zeer deskundig. Hij weet al mijn ict problemen op te lossen, en daar gaat het om. *****

5/5

Jeroen Hart

Wij waren met Boon ICT onbekend.
De heer Boon bleek in staat op een zeer aangename adequate wijze onze computerproblemen te kunnen oplossen. Zijn houding was heel sociaal, inlevend en ontspannen. Wij hebben zeer veel vertrouwen in deze persoon. Indien nodig willen wij graag weer gebruik maken van de expertise van Boon ICT. De hr. en mw. J en E. Hart

5/5

Eggen

Ed Boon heeft me uitstekend geholpen bij mijn computerproblemen. De volgende keren klop ik heel graag weer bij hem aan. Ik kan hem anderen ook van harte aanbevelen.

5/5

V.G.M.Rademakers

Ed is in zijn vak duidelijk heel goed. Hij weet problemen snel op te lossen en zit het soms tegen dan zal hij door zijn vasthoudendheid toch het gewenste resultaat boeken. Voorts geeft hij ongevraagd belangrijke en waardevolle adviezen. Kortom Ed is de aangewezen man om in geval van computerproblemen voor hulp in te schakele

4.5/5

Hans Zwart

Via een kleine advertentie in het plaatselijke krantje in contact gekomen met Ed Boon.
Hij was dezelfde dag nog bij mij om het probleem met mijn computer op te lossen (start niet meer op). Na verschillende akties deed de computer het weer.
De vp;gende dag liep de computer weer vast. Ed was ook nu weer gelijk bij mij en heeft de computer mee genomen.
Hij heeft de computer binnen enkele dagen gerepareerd . Bedankt Ed voor de snelle en deskundige hulp

5/5

Hu

HD laptop beschadigd waardoor een partitie met foto’s niet meer toegankelijk was. Wat de pcafdeling van media markt niet lukte en de servicesfdeling van Dell veel te duur was (170€) voor alleen het bekijken van mijn probleem, heeft dhr. Ed boon mijn foto’s kunnen terughalen voor een redelijke prijs. Zeer tevreden over geleverde service en kwaliteit. Deze vakman zou ik een ander zeker aanraden.

5/5

Hans de Bruin

Ben zeer tevreden ! Ed biedt: een goede en snelle service, is geduldig, , is klantgericht en wekt vertrouwen. Ik heb bewondering omtrent de wijze waarmee hij met zijn vak omgaat (hoofd en hart). Ik zal hem iedereen zeker aanbevelen !

5/5

l.j.m. overvliet

Dit bedrijf is zeer aan te bevelen. Goede en snelle service gewaarborgd. Ben erg tevreden.

5/5

Lia van Alenburg

Ed Boon is de beste computermaker aller tijden. Hij komt bij mensen thuis, dat is zijn meerwaarde. Hij gaat net zolang door totdat hij het heeft opgelost. En hij verhelpt niet alleen het probleem, maar kijk ook of er een goede virusscanner opzit en defragmenteert ook meteen en zet het defragmenteerprogramma meteen op je bureaublad. Geweldig Ed. Heel hartelijk dank.

4.5/5

p van der eijk

prettig werken met dhr boon. heeft veel begrip en geduld met mensen die weinig weten op computergebied. tussen neus en lippen loste hij ook een probleem op met de tv.

5/5

Roon Veugelers

Wat een openbaring, Ed Boon luisterd goed naar de problematiek en lost het op en als het niet lukt dan gaat hij door tot het opgelost is. Gezien mijn ervaringen met “computermannen” is hij naar mijn mening de beste. Ik zal hem binnen mijn referentiekader zeker aanbevelen.wk9f€

5/5

Duijvestein

Bijzonder prettige ervaring. Iemand die van zijn werk houdt en zo goed kan luisteren naar MIJN probleem.Alle lof en bijzondere waardering.
Adr.Duijvestein.

4.5/5

F.L.J.Castenmiller

Wat onmogelijk leek is dankzij de hr E Boon ,toch gebeurt.Ik werkte altijd nog met het pr gr Dos maar waar ik ook informeerde het was er niet meer en kon ook niet op mijn nieuwe P.C over gezet worden, maar het moest toch kunnen volgens de Hr Boon en ja hoor na veel speurwerk is het hele maal voor elkaar gekomen en hij heeft zelfs Colmbus er weer opgezet .Ben er geweldig blij mee.en ben Hem erg dank.Geweldig en Hartelijk dank.
F.Castenmiller.

4/5

R.Langeslag

Dag oude Laptop . Welkom nieuwe Laptop.
Maar wie instaleer mijn nieuwe en hoe komen de oude gegevens op de nieuwe
laptop??????? De HR E Boon gebeld die al heel snel kon komen en alles voor me
geintaleerd heb en nog veel meer exsta’s In een woord GEWELDIG.
Een aan rader als je net zo ben als ik maar een gebruiker Hr E Boon BEDANKT

5/5

Antoinette Karstens

Perfect! Mijn laptop loopt weer als een zonnetje. Duidelijke informatie vooraf, tussentijds en achteraf. Bijzonder klantvriendelijk en vakkundig en alle afspraken worden nagekomen. Kortom: een absolute aanrader!

Schrijf een recensie

5/5
Geselecteerde waarde: 5